speltips_skribent

Speltips 12/3: Inter – Atalanta

Inter tar sig an Atalanta och här måste målspelet till 1,72 x degen testas!

Twitter Facebook

Det skiljer endast ett poäng mellan Inter och Atalanta i tabellen och mest överraskande är givetvis Atalantas bedrift den här säsongen, man går oerhört bra i ligaspelet och verkar inte alls slå av på takten. Man spelade oavgjort mot Fiorentina i den senate ligaomgången och slog Napoli i omgången innan på bortaplan, formen är alltså fortsatt fin.

Inter har å andra sidan plockat 10 vinster på sina 12 senaste matcher, och utmanar nu (tillsammans med Atalanta) Napoli och Lazio om en Champions Leauge-plats inför nästa säsong.

Ett 1×2-tecken känns svårt att plocka ut här, Inter har en fin fördel i och med att man spelar på hemmaplan, men oddset är inte tillräckligt intressant – Atalanta kan säkerligen utmana Inter om tre poäng här. Jag väljer därför istället att testa, båda lagen gör mål i matchen till fina 1,72 x slanten hos Betway, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,72
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming