speltips_skribent

Speltips 12/3: Deportivo La Coruna – Barcelona

Kan Barcelona följa upp den osannolika vändningen mot PSG med en seger i ligaspelet?

Twitter Facebook

Vilken vändning! Jag tänker inte gå in på vändningen i detalj utan de flesta känner förhoppningsvis redan till att Barcelona vann med 6-1 och tog sig vidare till kvartsfinal i Champions League – och känslan säger att man är aning slitna efter den kampen.

Jag tror dock inte att Deportivo lyckas plocka poäng här men jag tror heller inte man gör bort sig, Deportivo har en fin defensiv och kan säkerligen hålla nere siffrorna i det här mötet. Man har endast släppt in 13 mål på hemmaplan den här säsongen och det är en fin siffra med tanke på var man ligger i tabellen.

Det finns även en chans till att Enrique väljer att rotera lite inför den här matchen – och därför väljer jag att sikta in mig på underspelet här, under 3,5 mål i matchen betalar fina 1,80 x slanten hos Ladbrokes, som bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming