speltips_skribent

Speltips 12/3: Real Madrid – Real Betis

Ordnar Real Madrid tre komfortabla poäng i matchen mot Real Betis?

Twitter Facebook

Jag vill börja med att presentera ännu en av Betfairs magiska kampanjer, en Real Madrid-seger betalar i skrivande stund 1,12 gånger pengarna, dock väljer Betfair att ställa ut oddset 4,00x, endast för nya kunder – är ni intresserade av dealen? Då trycker ni här.

Real Madrid tog sig ganska enkelt vidare till kvartsfinal i Champions League i veckan efter två mål av Ramos. I ligaspelet placerar man sig på en andraplats, ett poäng bakom Barcelona men har samtidigt en match mindre spelad, och det på grund av den inställda matchen mot Celta Vigo för ungefär en månad sen.

Ingen förväntar sig något annat än en Real Madrid-seger i den här matchen, vi finner alltså inget spelvärde i 1×2-marknaden och väljer istället att se över listan på eventuella målskyttar i matchen.

Och kanske inte så överraskande väljer vi att titta närmre på Cristiano Ronaldo. Ronaldo har haft en tung säsong, i jämförelse med de tidigare, men han fortsätter att göra mål i ligaspelet och har hittills noterats för 18 mål på 20 starter. Messi har dessutom ryckt ifrån och är uppe i 23, det är något som kommer att trigga igång Ronaldo inför den här matchen.

Att Ronaldo nätar en gång i den här matchen betalar låga 1,23 gånger pengarna, därför väljer jag att testa spelet, ”Ronaldo att göra två mål eller fler”, vilket betalar skyhöga 2,70 gånger pengarna.

Det som talar för spelet, är att Real Madrid fått vila sedan i tisdags, och att Ronaldo dessutom missade den senaste ligamatchen mot Eibar, därför lär han vara extra taggad inför den här matchen.

Spelet hittar ni hos Betfair, som även bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, men är ni mer intresserade av att spela på en Real Madrid-seger till fina 4,00 gånger pengarna, trycker ni här.

Hos LeoVegas får nya kunder uppåt mot 10 000kr + 200 free spins

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr! Utöver detta får ni även 200 free spins!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Ronaldo att göra minst två mål
Odds: 2,70
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming