speltips skribent

Speltips 12/3: Celta Vigo – Villarreal

Vi låter bli 1×2-marknaden i det här mötet och ger oss istället in på kortmarknaden.

Twitter Facebook

John Guidettis Celta Vigo är alltid ett tufft lag att möta samtidigt som den gula ubåten (Villareal) går som tåget.

Villareal har endast fyra poäng upp till fjärdeplatsen, som ger en kvalplats till Champions League och självklart vill Villareal nå dit, men då måste man vinna matcher som denna.

Det brukar bli många tuffa tag när dessa lagen möts. På de tre senaste matcherna lagen emellan har det blivit minst sju kort i varje match och dessutom två röda.

Som sagt så är Celta Vigo alltid jobbiga att möta på hemmaplan och de brukar alltid kriga och brukar vanligtvis ta till alla medel för att vinna poäng.

Villareal måste gå för segern här annars hamnar man efter topplagen. Därför tror jag på spelet över 5,5 kort i matchen som jag tror kommer att sitta ganska enkelt.

Mitt spel blir därför över 5,5 gula kort i matchen till fina 1,72 gånger insatsen hos Unibet, livestreama all fotboll hos spelbolaget och passa också på att hämta din välkomstbonus, upp till 1000kr.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 5,5 kort i matchen
Odds: 1,72
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming