speltips_skribent

Speltips 11/3: Dagens dubbelspel till 2,01x

Vi formar dagens finaste dubbelspel i Spanien där ett formstarkt Sevilla och Madrid-klubben är i fokus.

Twitter Facebook

Första matchen som spelas i den här dubbeln är den mellan Sevilla och Leganes – och den här matchen kan bara sluta på ett sätt, och det med en hemmaseger.

Sevilla är flera steg större än Leganes och även om man spelar Champions League nästa vecka ska man klara av att plocka tre pinnar i den här matchen, man är dessutom ligans vassaste lag på hemmaplan och spelat en oerhört fin fotboll hela säsongen. Sevillas resultat är alltså ingen tillfällighet, utan Sampaoli har verkligen fått igång klubben från Andalusien, och den raka ettan är därför oerhört stabil här.

Andra matchen jag tittar närmre på är den mellan Granada och Atletico Madrid. Madrid-klubben tappade förvisso poäng mot Deportivo La Coruna på bortaplan senast, men det är stor skillnad på Deportivo och Granada enligt mig. Granada besitter inte alls samma kunskap när det kommer till försvarsspel, som Deportivo gör. Deportivo släpper sällan in mycket mål och har oftast kunnat utmana topplagen här på hemmaplan tack vare den fina defensiven.

Granada har släppt in 13 mål fler än Deportivo och därför ser jag Atletico Madrids chanser till tre poäng här som väldigt stora, Griezmann är dessutom i en oerhört fin form och klubben behöver dessutom en trepoängare, Real Sociedad placerar sig endast ett poäng bakom Atletico Madrid och Madrid-klubben riskerar alltså att bli av med fjärdeplatsen som innebär Champions League-kval inför nästa säsong.

Vi spelar på den raka tvåan i den här matchen och tillsammans med den raka ettan från Sevilla-matchen får vi ett odds på 2,01 x insatsen hos Ladbrokes, spelbolaget bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: Sevilla & Atl. Madrid
Odds: 2,01
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming