speltips_skribent

Speltips 11/3: Hull – Swansea

En Hull-seger betalar oerhört bra hos Betway och måste testas!

Twitter Facebook

Hull var inne i en fin period med bland poäng på Old Trafford och vinst mot Liverpool, men har under de senaste veckorna fallit tillbaka till en något tuffare period. Man har nu endast plockat ett poäng på sina tre senaste matcher – och nu krävs alltså en trepoängare för att man inte ska halka efter. Vid vinst kliver man upp ovanför nedflyttningsstrecket, Middlesbroughs ligamatch är samtidigt uppskjuten på grund av FA-Cupen, vilket innebär att Hull kan sätta press på dem i nästa match.

Motståndaren i den här matchen Swansea, befinner sig i fin form med fem segrar på de åtta senaste matcherna. Den fina perioden innebär att Swansea tagit klivet upp till säker mark och har i skrivande stund fem poäng ner till nedflyttningsstrecket. Detta kommer alltså att bli en oerhört intressant match, och känslan säger att Hull drar det längsta strået – mycket på grund av hemmaplansfördelen.

Swansea är klubben som släppt in mest mål i Premier League den här säsongen, man har dessutom förlorat 9 av 13 matcher på bortaplan och därför testar jag den raka ettan här till fina 2,60 x insatsen hos Betway, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,60
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming