speltips_skribent

Speltips 11/3: Hertha Berlin – Dortmund

Dortmund slog ut Benfica ur Champions League och imponerade stort i den senate matchen – kan man följa upp segern med en trepoängare här?

Twitter Facebook

Känslan säger att Dortmund-spelarna kan vara något slitna efter den imponerande segern mot Benfica i onsdags – och därför finns en fin chans till poängmöjligheter för Hertha Berlins del, speciellt med tanke på att de är helt utvilade inför den här matchen.

Hertha Berlin befinner sig på en femteplats i tabellen, fyra poäng bakom Hoffenheim, och en Champions League-plats – och givetvis kommer de att gå för det, Hoffenheim må vara riktigt bra den här säsongen men Hertha Berlin är inte alls långt ifrån – det finns alltså fortsatt chans för Herthas del.

Dortmund besegrade Benfica med hela 4-0 och spände musklerna rejält inför kvartsfinalen, i ligaspelet placerar de sig på en fin tredjeplats – och känslan säger att man är ute efter minst en andraplats den här säsongen.

Jag ser en stor möjlighet till att båda lagen lyckas göra mål i den här kampen, Hertha Berlin är ligans bästa lag på hemmaplan, alltså till och med bättre än självaste Bayern Munchen – Hertha har vunnit 9 av 11 matcher här och bör därför kunna stänka dit en balja mot Dortmund också, samtidigt har Dortmund ett av Europas farligaste anfall, och gör dessutom oerhört mycket mål.

Jag testar därför, båda lagen gör mål i matchen till fina 1,80 x slanten hos Coolbet, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

650 free spins + 7500kr i välkomstbonus – bara hos Bethard

BetHard bjuder alla nya casinokunder på en helt sanslös välkomstbonus, dubbla din insättning upp till 15 000kr, och få dessutom uppåt mot 650 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming