speltips_skribent

Speltips 11/3: Valencia – Sporting Gijon

Plockar Valencia sin fjärde raka seger här på hemmaplan?

Twitter Facebook

Valencia har som säkert alla redan känner till haft stora problem den här säsongen, dock har man lyckats plocka tre pinnar på hemmaplan i tre matcher i följd, och här tror jag på en fjärde raka.

Sporting Gijon tillhör favoriterna till att åka ner en division, man placerar sig på en 19:e plats i tabellen och har sju poäng upp till säker mark – och personligen tror jag inte man klarar av att hålla sig kvar, man är snäppet sämre än Deportivo och Leganes, och det är alltså inte mycket som talar för att man lyckas gå om dem i tabellen.

Valencia å andra sidan, spelar trots allt om en bättre tabellposition, och efter att ha ryckt upp sig under de senaste veckorna har man en fin chans till att i alla fall sluta på en top 10-placering – i skrivande stund har man sex poäng upp till den placeringen och det återstår alltså 12 omgångar, en bedrift man bör klara av med tanke på kvalitén som finns i truppen.

Valencia har som sagt plockat tre raka trepoängare här på hemmaplan, mot Bilbao, Real Madrid och Leganes, och mycket talar för att man plockar en fjärde raka – jag testar därför asian handicap-spelet -1,5 på Valencia, Bet365 ställer ut ett riktigt fint odds här, 2,250 x insatsen plockas hem direkt – livestreama all fotboll gratis hos Bet365 – som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 2,250
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming