speltips_skribent

Speltips 10/3: Marseille – Angers

Angers är inne i en fin period men har de senaste veckorna endast stött på lag i den undre delen av tabellhalvan – blir steget upp till Marseille för stort?

Twitter Facebook

Sett till förra säsongen har verkligen Marseille ryckt upp sig, man är steget för litet för att utmana PSG och Monaco men man är snäppet vassare än resterande lag – lite så kan man sammanfatta Marseilles säsong och kvalité.

Angers har å andra sidan också vaknat till liv under den senaste månaden, man är uppe i fyra raka segrar nu vilket är en oerhört imponerande svit med tanke på tabellpositionen för några veckor sedan.

Dock är det värt att lyfta fram en intressant aspekt här, dessa fyra segrar har kommit mot Caen (14), Bastia (19), Nancy (17) och Lille (16), siffrorna i parentesen är tabellpositionen, och det säger trots allt ganska mycket. Marseille befinner sig på en 6:e plats och har fortsatt en bra chans på att hinna ikapp Lyon, vilket innebär – en plats till Europa.

Marseille har dessutom spelat riktigt bra på hemmaplan, bortsett från matcherna mot PSG och Monaco har man sex raka segrar på Stade Velodrome, och fortsätter vi i samma spår, så är det även värt att lyfta fram att man faktiskt ännu inte förlorat på hemmaplan, bortsett från de här två matcherna.

Därför säger känslan att detta blir en alldeles för tuff uppgift för Angers, Marseille har så mycket mer att spela för, och har dessutom hemmaplansfördel – jag spelar därför på den raka ettan här till fina 1,71 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Sveriges tyngsta välkomstbonus med ett fint omsättningskrav –  bara hos ComeOn

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges bästa välkomstbonus – du kan dubbla din insättning, upp till 6000kr.
Exempel: Slänger du in 3000kr, får du 6000kr att spela för.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,71
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming