speltips_skribent

Speltips 11/2: Stoke – Crystal Palace

Oddsautomaten bjuder på ett oerhört fint odds i den här matchen, Stoke steget större?

Twitter Facebook

Tycker den raka ettan är spelvärd ner till 1,80x och när jag fick bevittna dubbel degen på Stoke blev jag en aning förvånad. Stoke har ett mycket bättre lag än Crystal Palace vill jag påstå, man går dessutom mycket bättre i ligaspelet och har i skrivande stund tio poäng fler än Crystal Palace.

Stoke är dessutom ett klassikt hemmagäng vilket innebär att hemmaplansfördelen väger tungt i den här kampen. Senast Stoke förlorade på hemmaplan var den 19 november, vilket bekräftar teorin om att man är starka här hemma. Sedan dess har man bland annat stött på Leicester, Southampton, Manchester United, Everton och alltså inte förlorat.

Crystal Palace åkte dessutom på en storförlust senast mot Sunderland med 4-0 – dessutom på hemmaplan, och placerar sig också under nedflyttningsstrecket. Det är därför väldigt oklart med var Crystal Palace befinner sig just nu och känslan säger att Stoke kan utnyttja detta.

Jag testar därför den raka ettan till fina 2,00 x insatsen hos Oddsautomaten.

☞ Rygga ditt spel hos Oddsautomaten (1200kr bonus)

Ladbrokes ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Spela hos Ladbrokes för bra utbud och höga odds, ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,00
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming