speltips_skribent

Speltips 11/2: Alaves – Barcelona

De två båda finallagen i Copa Del Rey drabbar samman i ligaspelet – Alaves imponerar stort just nu, kan de lyckas rubba Barcelona?

Twitter Facebook

Både Alaves och Barcelona tog sig vidare till finalen i den spanska cupen i veckan, Barcelona slog ut Atl. Madrid samtidigt som Alaves slog ut Guidetti och hans Celta Vigo.

Alaves har varit riktigt bra den här säsongen, många tycks ha missat deras fina resultat under de senaste månaderna och därför vill jag lyfta fram detta lag lite extra. Alaves har endast förlorat en match sedan den 20 november, man har alltså gått hela 17(!) matcher och förlorat en enda match, mot Celta Vigo i ligaspelet.

Känslan säger att spelbolagen fortsatt underskattar detta gäng, och det har gått att utnyttja. Man har en solid defensiv och ett oerhört organiserat lag,  man vann bland annat på Camp Nou under början av säsongen med 2-1, man har även spelat oavgjort mot Atletico Madrid och vunnit mot Villarreal på bortaplan. Så det är absolut ingen tillfällighet, utan taktiken fungerar verkligen mot de större lagen i ligan.

Jag tror dock fortfarande på att Barcelona löser tre pinnar i den här matchen, men jag höjer ett litet varningsfinger för Alaves, och kommer därför att spela på en Barcelona-seger samt att båda lagen lyckas göra mål i matchen, BetHard betalar oerhört bra för det här spelet, 2,75 x slanten!

☞ Rygga ditt spel hos BetHard (1000kr bonus)

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner + båda lagen gör mål
Odds: 2,75
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming