speltips skribent

Speltips 11/2: Minnesota Wild – Tampa Bay Lightning

Västra konferensens bästa lag möter säsongens än så länge största flopp. Detta ska Minnesota ta hem.

Twitter Facebook

Minnesota Wild har varit en av säsongen mest positiva indikationer då de ligger tvåa i hela NHL. Med den nye tränaren som är känd för att nå framgångar i grundserien har de fått igång spelare som Erik Staal och Mikko Kouivo som man trodde skulle tappa i kvalitet. Utöver det har de spelat stabilt försvarspel och framför allt spelat väldigt bra kollektivt denna säsong. Är det laget i NHL som släppt näst minst mål och är samtidigt det laget i sin konferens som gjort mest mål. Man är i bra form med fyra vinster på de senaste sex matcherna och på hemmaplan är man väldigt starka med 17-6-1. Devan Dubnyk förväntas vara målvakt och truppen har inga anmärknigsvärda skador förutom backen Jonas Brodin.

Tampa Bay Lightnings säsong har varit en besvikelse. Förra årets semifinalister har fullkomligt underpresterat detta år och i nuläget är man med marginal under slutspelsstrecket och det ser ut som de kommer missa slutspel. Visserligen har de två hemmavinster mot LA och Anaheim men ser man över de tio senaste matcherna har de bara vunnit fyra matcher och på bortaplan har de endast två segrar på de elva senaste. Big Ben Bishop förväntas starta i målet men viktiga spelare som Tyler Johnson och Ondrej Palat är osäkra till spel. Även Alex Killorn är osäker.

Jag tror starkt på att Minnesota tar hem denna match och Minnesota FT spelas till 2,10 hos Betsson.

☞ Rygga ditt spel hos Betsson (1000kr bonus)

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Minnesota Wild
Odds: 2,10
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 02:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming