speltips_skribent

Speltips 11/2: Liverpool – Tottenham

Äntligen lördag och direkt slängs vi in i hetluften i en oerhört spännande match, både Liverpool och Tottenham är i stort behov av tre poäng.

Twitter Facebook

Både Liverpool och Tottenham vill utmana Chelsea om guldet, även om det känns ganska hopplöst finns ännu en chans, men då krävs det tre poäng i den här matchen och känslan säger att båda lagen kommer att gå för det.

Det talar för en öppen och svängig match och därför känns också överspelet högaktuellt, båda lagen har offensiva krafter och gör mycket mål, Liverpool är samtidigt oerhört tveksamma bakåt, man blandar och ger väldigt mycket. Tottenham och Mauricio Pochettino har en stark defensiv, men det är trots allt aldrig enkelt att försvara sig mot Liverpool på Anfield, för här är de oerhört målglada.

Detta tycker jag talar för en öppen tillställning med chanser åt båda hållen, senaste mötet mellan lagen klarade linan på över 2,5 mål i matchen, och jag testar den ännu en gång!

Över 2,5 mål i matchen betalar fina 1,92 x degen hos Unibet.

☞ Rygga ditt spel hos Unibet (1000kr bonus)

Inled ett nytt äventyr hos ett nytt spelbolag – ger nya kunder 1000kr i bonus

Mybet är oerhört stora på den svenska marknaden och är mest kända för sitt fina utbud, dessutom bjuder de nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,92
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming