speltips_skribent

Speltips 10/1: Napoli – Spezia

Spezia har slagit ut två Serie A-lag på vägen till åttondelsfinalen – tar resan slut här?

Twitter Facebook

Napoli spelade mot Sampdoria i helgen och hade det oerhört tufft i den matchen – Sampdoria tog ledningen och höll på att plocka en poäng men Napoli lyckades stänka dit en balja i den 90:e minuten och till slut plocka en trepoängare.

Vinteruppehållet påverkade säkerligen Napoli och man fick inte riktigt fart på anfallsspelet, dock tror jag det kan se annorlunda ut i den här matchen.

Nu har Napoli fått 90 minuter i benen och kan säkerligen ta med sig detta till den här matchen. För det är fullt förståeligt att man hade svårt att komma igång i helgen – men här bör man kunna göra det, speciellt med tanke på motståndet som är från Serie B.

Spezia placerar sig på en 10:e plats i tabellen i Serie B och steget upp till Napoli bör vara alldeles för stort – med tanke på att Napoli också har ett stort självförtroende i och med att man avgjorde i den sista matchminuten i helgen.

Känslan säger att Napoli rivstartar detta mötet och dödar matchen tidigt, därför kommer jag att testa det fina halvtidsspelet till 1,71 x insatsen hos ComeOn, som bjuder på Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr).

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap) HT
Odds: 1,71
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming