speltips_skribent

Speltips 10/1: Atletico Madrid – Las Palmas

Det luktar målsnålt i mötet mellan Atletico Madrid och Las Palmas.

Twitter Facebook

Spelbolagen tror på en målglad tillställning här men mycket tyder på det motsatta scenariot. Atletico Madrid är inte direkt kända för att gå för utklassningar i sina matcher, man smäller gärna dit en balja eller två men sen är det nog och ledningen ska försvaras till varje pris. Så har det sett ut för Atletico Madrids del under de senaste åren och känslan säger att vi får bevittna samma scenario under tisdagskvällen.

Atletico Madrid slog Las Palmas med 2-0 på bortaplan i det första mötet, man har därför ingen som helst anledning till att gå fullt ut i den här matchen – som redan nu är avgjord. Utan Atletico kommer – som vanligt – att göra sitt jobb i defensiven i 90 minuter och känslan säger därför att Las Palmas inte räcker till, dessutom har Las Palmas säkerligen förstått att detta är en av dem tuffaste utmaningarna på hela året och kanske därför redan nu börjat snegla åt helgens omgång istället där en tuff match väntar.

Mycket talar för att Atletico Madrid dödar matchen redan i den första halvleken och sedan bara spelar av matchen – därför testar jag också underspelet i den här matchen, under 2,5 mål i matchen betalar fina 2,15 x insatsen hos Unibet, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betsson ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Betsson som är en etablerad aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 2,15
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming