speltips_skribent

Speltips 10/1: Manchester United – Hull

Manchester United har åtta raka vinster i bagaget – fortsätter segertåget?

Twitter Facebook

Mourinho har verkligen fått fart på sitt Manchester United och man är just nu uppe i åtta raka segrar och verkligen hittat rätt. Man ser mycket mer stabila ut bakåt och framåt ser det också riktigt bra ut, i sina fem senaste matcher har United hittat rätt minst två gånger i varje match.

United är några steg större än Hull, speciellt med tanke på form och kvalité i laget. Mourinho har dessutom meddelat att Zlatan startar, vilket betyder att man satsar hårt på den här första matchen av två mot Hull – för jag är ganska säker på att Mourinho vill avgöra det här mötet redan i den första matchen och inte göra det onödigt spännande inför nästa.

Med tanke på formen hos hemmalaget, som dessutom fått ordning på anfallsspelet, känns United riktigt farliga och man lär stänka dit några baljor i den här matchen. Samtidigt är Hull inte helt ofarliga, och eftersom att detta är engelska ligacupen, är inte fokusen lika skärpt på detaljer, därför tror jag Hull också har en liten chans på att sätta dit en boll – jag kommer därför att spela på överspelet, över 2,5 mål i matchen ger fina 1,990 x insatsen hos Pinnacle, spelbolaget är bäst på odds när det kommer till sportspel, så är ni sugna på ett nytt och fräscht spelbolag – testa Pinnacle.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,990
Bolag: Pinnacle (bäst odds för sportspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming