speltips_skribent

Speltips 11/1: UCAM Murcia – Levante

Spelbolagen fortsätter sätta ut ett högt odds på Levante som toppar Segunda Division – UCAM Murcia placerar sig samtidigt näst sist.

Twitter Facebook

Levante har imponerat stort den här säsongen och placerar sig i topp av tabellen. Vid vinst i den här matchen utökar man gapet ner till tvåan ytterliga med några poäng, just nu placerar man sig fyra poäng före tabelltvåan Girona med en match mindre spelad – vid vinst är man alltså sju poäng före. Mycket talar därför också för att Levante spelar i den högsta ligan nästa säsong, och det är något man också bör göra med tanke på vilket lag man har och vilka intressanta spelare man fått in inför den här säsongen.

UCAM Murcia placerar sig näst sist i tabellen och har haft stora problem på hemmaplan den här säsongen, här är man sämst i ligan och förvånansvärt nog, är man riktigt bra på bortaplan (i jämförelse med vad man presterat på hemmaplan), på bortaplan är man det nionde bästa laget i ligan.

I Segunda Divison vinner lagen sällan på bortaplan, dock höjer jag ett varningsfinger för detta stabila Levante, som verkligen sticker ut ur mängden, man har plockat fyra segrar på nio försök på bortaplan, värt att nämna är att man stött på bra motstånd på bortaplan hittills.

Levante har plockat tre raka segrar i ligaspelet, alla på hemmaplan, nu är det dags att plocka trepoängaren på bortaplan också – jag testar därför spelet, 2 (dnb), till fina 1,80 x insatsen hos ComeOn, som bjuder på Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr). Insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,80
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming