speltips_skribent

Speltips 9/1: Osasuna – Valencia

Blir vårsäsongen mer lyckad än höstsäsongen för Valencias del?

Twitter Facebook

Valencia vill nog helst av allt bara glömma sin höstsäsong och lägga den bakom sig – det kanske man kan lyckas med men de dåliga resultaten kommer givetvis att påverka väldigt mycket. Man placerar sig precis ovanför nedflyttningsstrecket och krisen är ett faktum.

Förhoppningsvis kan man få ordning på det sjunkande skeppet nu, man har en riktigt fin trupp och bör vara med och utmana i toppen, strax bakom Real Madrid och Barcelona – dessvärre kommer det inte att bli så för Valencias del den här säsongen men man kan fortsatt rädda säsongen genom att hamna ovanför mittenskiktet.

Osasuna placerar sig sist i tabellen, fem poäng bakom Valencia och har inte alls samma förutsättningar som Valencia. Osasuna kommer med största sannolikhet att spela i Segunda Division nästa år vilket kanske inte heller är allt för oväntat.

Känslan säger att Valencia kan få en bra start på säsongen – juluppehållet kan bara vart gynnsamt för deras del och därför testar vi också den raka tvåan till fina 2,030 x insatsen hos Pinnacle, spelbolaget är bäst på odds när det kommer till sportspel, så är ni sugna på ett nytt och fräscht spelbolag – testa Pinnacle.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,030
Bolag: Pinnacle (bäst odds för sportspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming