Speltips 2/2: Topptipset

Tunga favoriter på förhand – men hur är det egentligen?

Twitter Facebook 

På tisdagens kupong för topptipset ställs Arsenal hemma mot Southampton som har vunnit de tre senaste med totalt 6-0 i målskillnad. Arsenal har på sina tre senaste matcher 4 poäng och målskilnad på 2-2 – förlust mot Chelsea, oavgjort mot Stoke och knapp vinst förra helgen hemma mot Bunrley i FA-cupen med 2-1.
I skrivande stund är man betrodda med hela 61% och jag frågar mig om det är korrekt. På förhand ett givet streck på ettan men betala för draget på tvåan, det kan löna sig.

Spikar på kupongen i övrigt väljer jag att lägga på Tottenham och Manchester City.

Raden i sin helhet:
1. Arsenal – Southampton 1 2
2. Leicester – Liverpool 1 X 2
3. Norwich – Tottenham 2
4. Sunderland – Man City 2
5. West Ham – Aston Villa 1 X
6. Crystal Palace – Bournemouth 1 X 2
7. Man United – Stoke 1 X 2
8. West Bromwich – Swansea X 2

Kommentarer i övrigt om kupongen
West Brom har en vikande trend och förra helgen fick man bara oavgjort hemma mot Peterborough i FA-cupen och klart är att fokus ligger på ligan, konstigt annars. Swansea har en bättre trend och form och har i de två senaste slagit både Everton (borta med 2-1) och Watford (hemma med 1-0) och det ger ett bra självförtroende i truppen. Inga nya störningar i truppen som är kända nu under måndagskvällen. West Brom kommer stå som favorit men jag går emot och lägger in X2 i match 8.

Van Gaal hänger lösare än skosnöret på mina slitna joggingskor och hans Man United går inte att lita på i nuläget. Ju längre tiden går desto mer skriker man nu om att plocka in Jose ”The Special one” Mourinho som ersättare. För övrigt har röster hörts om att Sir Alex skulle kliva in och ta en papparoll resten av säsongen. United ska synas in fogarna alla kommande matcher – jag går in här och heltäcker.

Giganternas kamp?
När vi ändå pratar om Mourinho så är Pep Guardiola nu klar för Manchester City. Tänk er detta: säsongen 2016/2017 med rivalmöternas moder styrda av giganterna Pep och Mourinho. Dem derbymötena lär ju bli ngt sofforna hemma i de svenska vardagsrummen aldrig tidigare skådat. Låt oss hoppas, jag gör det. Jag hoppas även på en succé för IFK Göteborg nu när jag bosätter mig i Göteborg igen. Årskort, gångavstånd till arenan och mycket sång, glädje och kärlek. Inga bengaler dock.

Lev väl – vi hörs!

Stilren och användarvänlig sida – Betway storsatsar på den svenska marknaden

Betway erbjuder spel på Sport, Casino, Esports, Vegas, Poker och Bingo. Dessutom finns en välkomstbonus att hämta hem på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Pris: 216kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming
Tagged as: