Speltips 2/2: West Ham – Aston Villa

Vi utnyttjar det höga oddset på West Ham.

Twitter Facebook 

West Ham har hittills gjorts en riktigt bra säsong, man har vunnit mot samtliga storlag i ligan, dessutom har bortaspelet äntligen fungerat, vilket också är den bidragande orsaken till att man nu placerar sig sex poäng efter Tottenham som just nu har den sista Champions League-platsen. På hemmaplan är man svårslagna och endast förlorat två av elva matcher. Sammanfattar vi alla siffror ser vi tydligt att West Ham gör ett av sina bättre år i Premier League, man har en riktigt intressant trupp och lyckas alla spelare hålla sig friska kan West Ham utmana Tottenham om fjärdeplatsen.

Aston Villa spelar med största sannolikhet inte kvar i Premier League nästa år, man har nu 10 poäng upp till Norwich som är sista lag att befinna sig på säker mark. Aston Villa har sett riktigt dåliga ut hela året och på bortaplan har man förlorat 8 av 12 matcher och endast vunnit en match och det är siffror som tyder på Aston Villa inte räcker till. Man släpper även in minst två mål per match i snitt på bortaplan och att möta ett West Ham på bortaplan är inte den enklaste uppgiften. Det här kommer bli 90 tuffa minuter för Aston Villa.

Spelvärde hittas i den raka ettan

Jag förstår inte riktigt varför spelbolagen ger oss ett så pass högt odds på West Ham. Aston Villa har varit helt under isen hela säsongen medan West Ham gått från klarhet till klarhet. Hade det inte varit för förlusten mot Newcastle för någon vecka sedan hade West Ham inte varit med om en förlust sedan den 22 november, en match man förlorade mot Tottenham på bortaplan.

West Ham har hake på Champions League platsen vilket motiverar klubben, då är det även perfekt att ställas mot ett så pass svagt motstånd som Aston Villa. Allt över 1.65x på den raka ettan är bra, nu bjuder Mybet oss på skyhöga 1.85x och det är värt en slant alla dagar i veckan.

Gå med världens största spelbolag

Bet365 är i särklass det största spelbolaget i världen. Här bjuds det på högkvalitativa streams, höga odds och ett ännu bättre utbud. Dessutom bjuder de på en välkomstbonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.85
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming