Speltips 1/2: Paris FC – Clermont Foot

Vi utnyttjar oddset på krysset, på tok för högt.

Paris – Clermont i Ligue 2 en sån här måndagkväll låter inte allt för attraktivt men förhoppningsvis kan vi göra lite pengar på den här matchen. Paris FC är ett typiskt krysslag, hela 13 av deras 23 spelade matcher har slutat oavgjort, detta gör de till det laget som spelat flest matcher oavgjort den här säsongen. Man befinner sig sist i tabellen men ändå förlorat färre matcher än man spelat oavgjort, oerhört unikt.

Clermont å andra sidan kämpar på i toppen av tabellen med två poäng upp till uppflyttningszonen. Även om Clermont gjort en riktigt bra säsong samtidigt som Paris inte gjort det tror jag starkt på en jämn tillställning. Clermonts svaga bortafacit kombinerat med Paris FC förmåga att spela oavgjort gör den här reken väldigt intressant.

Clermont har endast vunnit två matcher på bortaplan i år, det gör de till det sämsta topplaget på bortaplan. På hemmaplan är de det starkaste laget i ligan, 8 vinster har man knipit här på 12 försök.

Krysset värt en slant

Krysset brukar vanligtvis ligga på runt 3.40-3.60x när två hyfsat jämna lag lirar. Ibland kan vi få ett odds som ligger på runt 5.00x, då handlar det vanligtvis om toppen mot botten. Men när det gäller den här matchen är det helt andra förutsättningar. Spelbolagen är medvetna om att Ligue 2-matcher har en tendens att sluta oavgjort. Inga undantag är det med Betsson, spelbolaget ger oss 3.00x på krysset, och även om oddset på krysset inte når upp till vanliga höjder är det värt en slant.

De har marknadens bästa utbud när det kommer till sport (spelbolaget får 5/5 i betyg)

Mybet är det ledande spelbolaget när det kommer till utbud. De erbjuder odds på nästan alla sporter, även de du inte tänker på. Nya kunder får dessutom en bonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.00
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming