Speltips 3/2: Reims – Angers

Vi har hittat ett intressant odds hos 10Bet.

Twitter Facebook 

Ett av ligans svagaste lag tar sig an en av ligans största överraskningar så här långt in på säsongen. Reims befinner sig på en 18:e plats i tabellen med två poäng upp till säker mark. Det är dock inte mycket som tyder på att Reims lyckas ta sig förbi Montpellier som just nu innehar 17:e platsen, Reims har inte lyckats vinna på de sju senaste omgångarna.

Angers däremot motbevisar kritikerna omgång efter omgång och placerar sig på en 3:e plats, endast två poäng färre än Monaco och precis bakom sig har man Nice som jagar, med endast ett poäng mindre. Det är riktigt tight om CL-platserna och vi alla är nog överens om vi ger de två första CL-biljetterna till PSG och Monaco, det innebär att det lär bli fight om den sista platsen. Det är i princip tio lag som slåss om den och även om det inte blir Angers som till slut kniper den har de ändå lyckats göra en riktigt bra säsong. Men! Angers kan faktiskt va det laget som kniper den, man har varit oerhört stabila hela säsongen och när lag som Marseille och Lyon underpresterar så finns det verkligen en chans.

Angers har trots allt vunnit fem av sina elva spelade matcher på bortaplan, det är ett hyfsat resultat ändå, för en så pass liten klubb som Angers. Angers har slagit både Marseille och Lyon på bortaplan så här långt och när man idag gästar Reims är chansen betydligt större att man vinner än förlorar.

10Bet bjuder till – bortaseger ger skyhögt odds

Jag är givetvis medveten om att det handlar om Ligue 2 och mötet mellan Reims och Angers. Därför lär det inte bli någon större insats men en insats lär det bli. Det handlar ändå om botten mot toppen när dessa lagen drabbas samman och här finns det verkligen ett spelvärde i den raka tvåan. Dock försäkrar jag mig genom att spela på dnb, insatsen tillbaka vid oavgjort. 10Bet ger oss ändå ett oerhört högt odds på detta spelet, hela 2.30x.

För er lite modigare finns höga 3.30x på den raka tvåan och det tycker jag är någorlunda högt. Angers har bevisat flera gånger om att de kan lira bortafotboll, som jag nämnde tidigare, vinst mot både Marseille och Lyon. Detta är tillräckligt för att övertyga mig om att detta är ett riktigt bra spel men som sagt, jag hade låtit bli den raka tvåan, ha i åtanke om att det trots allt är Ligue 2 och bortalir.

Spelbolaget bjuder dig på en monsterbonus: 2000kr

Redbet bjuder sina läsare på en monsterbonus, hela 100% upp till 2000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: 2.30
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming