Speltips, SHL 14/11: Malmö – Rögle

Det skiljer hela 15 poäng lagen åt efter endast 16 omgångar – bör vara kvalitétsskillnad – fördel Malmö? 

Twitter Facebook

Malmö går riktigt bra just nu och placerar sig endast fyra poäng bakom ligaledaren Frölunda, Filppula har dessutom hittat rätt i sin nya klubb och placerar sig på en sjätte plats i poängligan. Andreas Thuresson har han också imponerat stort och verkar gå mot en ännu starkare säsong det här året.

Rögle placerar sig samtidigt i botten och kommer att kämpa om att få stanna kvar i SHL, enda trösten just nu är att Leksand och Djurgården inlett katastrofalt dåligt, och det kan alltså bli Rögles räddning – för man övertygar verkligen inte själva.

Vi har två lag som befinner sig på två olika platser framför oss, i Malmö-lägret är stämningen bra, formen likaså och en vinst här kan innebära att man tar sig upp på en andra plats – det tror jag är tillräckligt frestande för att man ska kunna gå ut och vinna den här matchen.

Den raka ettan är riktigt fin och spelas till 1,72 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus hos dem via den här länken.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,72
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming