Speltips 14/11: Polen – Slovenien

Polackerna kommer att vila i princip hela den ordinarie elvan – kan Slovenien utnyttja detta?

Twitter Facebook

En sak som redan är säker är att Lewandowski och Piszczek missar matchen, båda har lämnat samlingen och återvänt till Tyskland och sina klubblag. Med tanke på att den viktigaste spelaren för Polen missar matchen, tror jag slovenerna kan skapa sig en fördel, för även om endast två spelare lämnat samlingen så kan vi förvänta oss en i princip helt ny elva hos Polen. Detta är något vi tidigare kunnat bevittna, att Polen gjort det riktigt bra i tävlingsmatcherna för att sedan göra svaga insatser i träningsmatcherna.

Slovenien är inget dåligt landslag och ska kunna bjuda på fight, i VM-kvalet placerar de sig på en andra plats i gruppen strax bakom England – så det finns kvalité i den truppen.

Jag har följt Polen under många år och detta är verkligen ett återkommande scenario, att man gör det bra i tävlingsmatcherna men sedan när det inte finns något att spela för, som i dessa träningsmatcher, floppar man totalt. Jag kommer att testa dubbelchansen x2 här, Betway betalar fina 1,90 x insatsen för det, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Testa ett nytt spelbolag – välj BetHard och hämta din välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,90
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming