Speltips 15/11: Ungern – Sverige

Sverige stod upp riktigt bra mot Frankrike i fredags och var också nära på att få med sig en poäng – spelar man likadant mot Ungern bör det bli tre poäng.

Twitter Facebook

Defensivt såg Sverige riktigt bra ut mot Frankrike i fredags, man stod upp riktigt bra mot ett av världens bästa landslag vilket bara bekräftar att Sverige, även utan Zlatan, är med och utmanar om andra platsen i gruppen.

Även om matchen mot Ungern endast är en landskamp, tror jag Janne Andersson prioriterar en vinst, Sveriges landslag behöver vinna och få med sig självförtroendet till nästa landslagssamling. Och med tanke på att Ungern haft en del problem i de senate matcherna, känns den raka tvåan på Sverige riktigt bra. Ungern gjorde förvisso ett starkt EM, men känslan säger att det var mer en tillfällighet än en start på en bra era – truppen ser oerhört svag ut på pappret.

Bernd Storck (Ungerns förbundskapten) har gått ut och sagt att han inte kommer att spela med sin ordinarie elva mot Sverige under tisdagen, han har vart tydlig med att ta ut mer än det vanliga antalet spelare han brukar ta med sig, eftersom att han i princip tänkt spela med två olika elvor, den ena matchen har han avklarad, mot Andorra i söndags och med tanke på att matchen mot Sverige endast är två dagar efter kommer han att matcha ett helt nytt lag. Och detta kommer Sverige kunna utnyttja – Storck har gått ut och sagt att fyra debutanter väntas starta, och att dessutom flera unga spelare kommer få chansen.

Även om Sverige kanske inte ställer upp med exakt samma startelva som mot Frankrike ska de bara slå ett b-betonat Ungern, den raka tvåan spelas därför till fina 2,65 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av de via den här länken.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,65
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming