Speltips 15/11: Ecuador – Venezuela

Ecuador ligger före både Argentina och Chile i detta kvalet och ska man vara aktuella för VM 2018 måste man bara vinna mot Venezuela.

Twitter Facebook

Venezuela vann mot urusla Bolivia med hela 5-0 i fredags och man kan enkelt bli blind av dessa siffror och tro att Venezuela helt plötsligt är ett bra landslag, men så är inte fallet. Man har så här långt gjort ett riktigt svagt VM-kval och placerar sig näst sist i tabellen. På bortaplan har man ännu inte vunnit och i snitt har man släppt in tre mål per match.

Samtidigt går Ecuador riktigt bra, man förlorade förvisso mot Uruguay på bortaplan i fredags men man var minst lika bra som hemmalaget, man hade dessutom fler avslut och vann bollinnehavet, oerhört imponerande mot ett såpass starkt landslag som Uruguay.

En som vart oerhört viktig för detta Ecuador är Caicedo (till vardags i Epsanyol), han har mäktat med sex mål hittills i kvalet och gjort också målet mot Uruguay. Dessutom har man här i Ecuador slagit både Chile och just Uruguay, med 3-0 och 2-1.

Jag tror Euador plockar en komfortabel seger mot Venezuela, man har ett bra gäng som går riktigt bra i sina klubblag just nu, och det är viktigt när det vankas landslagsfotboll. Den raka ettan är alldeles för låg, därför testar vi Bolivia med -1 i handikapp, Betway ger oss dubbla degen för detta spelet, dessutom bjuder de nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni via länken här.

Testa ett nytt spelbolag – välj BetHard och hämta din välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,00
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming