Speltips 16/11: Chile – Uruguay

Uruguay har vunnit samtliga matcher på hemmaplan i det här kvalet – på bortaplan har det sett betydligt sämre ut.

Twitter Facebook

Alexis Sanches missade matchen för sitt Chile mot Colombia för tre dagar sedan på grund av en lårskada, inför matchen mot Uruguay verkar han vara återhämtad, han har åtminstonde vart med och tränat för fullt på träningen. Detta innebär givetvis ett stort plus för Chile, man har haft en del problem i detta kvalet och en vinst är nödvändig om man ska hänga med i toppen, just nu placerar man sig förvisso på en femte plats men Argentina är precis bakom.

Chile knep dessutom en oerhört viktig poäng borta mot Colombia, hemmalaget var försvisso bättre i den matchen men fortfarande oerhört starkt av Chile att inte åka tillbaka med noll poäng. Jag tror detta var bra för självförtroendet och i och med att Uruguay spelar som två helt olika lag när det kommer till hemma- och bortaplan, tror jag på Chile.

Uruguay placerar sig strax bakom Brasilien på en andra plats och har imponerat stort i detta kvalet, dock är det alltså främst på hemmaplan man gjort detta, hemma i Uruguay har man vunnit alla matcher. På bortaplan har man endast mäktat med en seger – siffrorna talar sitt tydliga språk.

Jag tror Chile ordnar en seger med en taggad Alexis i anfallet, den raka ettan ger fina 2,18 x insatsen hos MrRingo, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av de via den här länken.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,18
Bolag: MrRingo (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 00:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming