Speltips 14/11: Serbien U19 – Sverige U19

Både Serbien och Sverige är klara för vidare kval till EM i Belgien.

Twitter Facebook

Både Serbien och Sverige är två bra U19-landslag, i de flesta fall tar man sig vidare från den här rundan och det blev så även i år. Båda lagen har målat upp liknande resultat, vinst mot både Moldavien och Malta, senast hade Serbien dock det en aning tufft mot Malta, men lyckades till slut plocka alla tre poäng i den matchen.

Förra året tog sig Sverige alltså vidare från gruppspelet men åkte ut under nästa steg, det återstår att se hur vårt kära landslag sköter sig efter det här gruppspelet men framtiden ser ljus ut, det har verkligen U21-grabbarna visat.

Både Sverige och Serbien vann sina senaste matcher med 1-0, prio i de matcherna var givetvis att säkra de tre poängen och ordna avancemanget – det gjorde man. När man ställs mot varandra under måndagen, tror jag på ett annorlunda scenario, båda lagen är vidare, och vill vinna, känslan säger att båda landslagen vill avsluta med fullpott i gruppspelet och samtidigt lägger vi till att ett avancemang är ordnat i ekvationen, det talar för en fartfylld match, att vi får bevittna unga grabbar som kanske inte är helt 100-procentiga bakåt, utan snarare bara kör på, vilket kan leda till en del mål.

Vi testar därför överspelet i den här kampen till fina 1,86 x insatsen hos MrRingo, som ni får 1000kr i välkomstbonus av via oss.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,86
Bolag: MrRingo (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming