Speltips 13/11: Portugal – Lettland

Portugal älskar att spela mot svagt motstånd – två matcher har resulterat i tolv gjorda mål och noll insläppta.

Twitter Facebook

Vi alla är nog överens om att Portugal vinner den här matchen, Lettland ska inte ha mycket att säga till om utan det kommer endast att handla om hur mycket portugiserna vinner med. Det vi kunnat bevittna tidigare med detta landslaget är att de ofta vinner med stora siffror när det väl vankas match mot en blåbärsnation – och mycket talar för ett liknande scenario även under söndagen.

Ronaldo har i veckan förlängt sitt kontrakt med Real Madrid och kommer säkerligen vara oerhört taggat, varje match han spelar framöver kan vara vändningen för honom, han har haft det väldigt tufft efter skadan i EM-finalen och inte hittat tillbaka till storformen ännu – men en sak är säker, han kommer att vara extra målsugen – och då kan det verkligen rinna iväg.

Portugal slog både Andorra och Färöarna med 6-0, även om Lettland är snäppet bättre än de nationerna tror jag på ett målkalas, Portugal vinner med minst fyra bollar, och därför slänger jag in en slant på -3 Portugal till fina 2,30 x insatsen hos BetHard, som ni får 1000kr i välkomstbonus av via oss.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-3 handikapp)
Odds: 2,30
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming