Speltips, SHL 10/11: Djurgården – Frölunda

Toppen mot botten när Frölunda och Djurgården drabbar samman på Hovet.

Twitter Facebook

Frölunda har på sina sex senaste matcher plockat fem segrar, enbart en förlust alltså och den kom mot ligaledaren och överraskningslaget Karlskrona. Dessa trepoängare har lett till att man placerar sig på en andra plats, ett poäng bakom Karlskrona. Dessutom har man skapat sig ett gap ner till tredje platsen, Färjestad erhåller den och är fyra poäng bakom Frölunda.

Frölunda har inlett säsongen starkt med andra ord, man har nästan gjort dubbelt så många mål som motståndet för dagen, Djurgården. Djurgåden placerar sig näst sist i tabellen och endast plockat åtta poäng så här långt, man befinner sig på en nedflyttningsplats med sju poäng upp till närmsta motståndare.

Tycker det skiljer såpass mycket mellan lagen här, och därför investerar vi i en Förlunda-seger. Djurgården har dessutom endast vunnit en match på hemmais den här säsongen vilket ororar de egna fansen och ledningen, och känslan säger att det inte ordnar sig mot Fröunda, Förlunda är ett mycket bättre ishockeylag och ska vinna den här matchen under ordinarietid.

Den raka tvåan ger dubbla degen hos Ladbrokes, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming