Speltips 10/11: Colombia – Chile

Det sydamerikanska kvalet är igång och Chile reser till Colombia för att kämpa om tre poäng.

Twitter Facebook

Chile är ett målglatt gäng och bjuder oftast på väldigt underhållande matcher, deras sju senaste matcher i VM-kvalet har bjudit på minst tre mål och känslan säger att den här matchen också kan göra det. Hälften av Colombias matcher i kvalet har klarat linan på över 2,5 mål. Deras senaste match mot Uruguay slutade 2-2 och ett sånt resultat tror jag kan ligga nära till hands här.

Colombia har ett riktigt fint lag med sig med många offensiva storspelare, Bacca, Falcao och James Rodiriquez är alla med vilket självklart bidrar till ökade chanser för mål. Alexis Sanchez och Vidal finns med i Chile-lägret.

Sydamerika brukar också överlag bjuda på fler mål i sina matcher eftersom att många spelare inte spelar ute i Europa, i Sydamerika är man inte lika väl fostrade när det kommer till de defensiva bitarna.

Jag testar därför överspelet i den här matchen, oddset 1,95 x insatsen har dukats upp hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,95
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming