Speltips 9/9: Shaktar Donetsk – Dynamo Kiev

Fredagskvällen bjuder på stekhett möte i Ukraina, ettan Shaktar Donetsk tar sig an tvåan Dynamo Kiev.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Årets match i Ukraina spelas under fredagskvällen och favoriter till segern här är Shaktar Donetsk som agerar värd i den här matchen. Matcherna mellan Shaktar och Dynamo brukar oftast bjuda på mycket underhållning, så har ni inget för er – titta!

Det vi tydligt kan se när dessa lagen drabbar samman, varje år, säsong efter säsong, är att hemmalaget oftast vinner. Shaktar har exempelvis vunnit fem av de senaste sex matcherna lagen emellan på hemmaplan, förra året vann man med 3-0 och var faktiskt överlägsna i den matchen. Och varför bryta ett mönster som tycks upprepa sig säsong efter säsong?

Shaktar är också det laget som stuckit ut mest i Ukraina, ständigt vart ute och härjat i Champions League och vart ett oerhört tufft lag att möta, speciellt när motståndet befunnit sig på bortaplan.

Shaktar har vunnit samtliga matcher hittills i ligan (sex stycken) och den sjunde vinsten lär komma här också, Coolbet (välkomstbonus: 1500kr) har ställt ut ett riktigt fint odds på hemmalaget, 2,15 x insatsen.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,15
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming