Speltips 9/9: PSG – Saint-Etienne

PSG åkte på en tung förlust mot Monaco med 3-1 innan landslagsuppehållet – hittar de tillbaka till vinnarspåret direkt?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Jag kommer att spela lite annorlunda under fredagskvällen och väljer att presentera två speltips, ena spelet finns till 7,00 x insatsen och det andra finns till 7,50 x insatsen.

PSG förlorade som sagt senast mot Monaco och gjorde faktiskt Ligue 1 lite mer spännande, med Zlatan i laget var man överlägsna och det var faktiskt så att ligan redan var avgjord innan den drog igång – den här gången känns det annorlunda.

PSG känns lite mer vilsna än förra säsongen, hela lagbygget känns helt plötsligt lite ostabilt och lyckas Lyon och Monaco komma till rätta tidigt in på säsongen, då kanske man också kan utmana om ligaguldet.

Åter till speltipset och matchen mellan PSG och Saint-Etienne, Saint-Etienne har plockat fyra poäng på tre matcher och PSG har plockat sex, leder ligan gör förvånansvärt Guingamp på sju poäng men, det har som sagt endast spelats tre omgångar. Matchen mellan PSG och Saint-Etienne kommer att vara intensiv och tuff, Saint-Etienne kommer att få kämpa något oerhört mycket och PSG kommer att spela med ett högt tålamod. Eftersom att PSG släppte in hela tre mål i senaste ligamatchen tror jag man täpper igen bakåt, Emery måste få ordning på försvarsspelet.

Anfallsspelet ser lovande ut hos PSG – även om Zlatan lämnat. Cavani, Di Maria och Lucas kan ställa till det för vilken backlinje som helst och det tror jag de också lyckas med mot Saint-Etienne.

Och eftersom att jag tror PSG håller tätt bakåt under fredagskvällen och gör minst ett framåt, tänker jag spela på ”Rätt resultat-marknaden”, jag slänger därför in en slant på både resultatet 1-0 och 2-0.

BetStars (PokerStars) (spela för 50kr – få 200kr gratis) ger oss hela 7,00 & 7,50 x insatsen för dessa resultat.

Gå med världens största spelbolag – 1000kr i välkomstbonus

Spela hos världens största spelbolag, Bet365 ger dig som ny kund en välkomstbonus på upp till 1000kr. Dessutom kan du streama nästan alla fotbollsmatcher direkt hos de – helt gratis.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Resultat
Odds: 7,00 & 7,50
Bolag: BetStars (PokerStars) (spela för 50kr – få 200kr gratis)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming