Speltips 9/9: Schalke 04 – Bayern Munchen

Bayern Munchen känns lika överlägsna som vanligt – den här gången är det Schalke som ska försöka stoppa ångloket från Munchen – lyckas de?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Bayern Munchen vann sin premiärmatch mot Werder Bremen med hela 6-0, detta bekräftar deras överlägsenhet i ligan och även om jag starkt tror på ett spännande Dortmund den här säsongen – så är det inte ligaguldet jag tror de kniper utan mer att de genomför en bra säsong.

Schalke förlorade sin första match mot Eintracht Frankfurt med 1-0 och ser fortsatt knepiga ut, förra säsongen hade man stora problem i början av säsongen men avslutade däremot starkt och kunde knipa en femte plats. Den här säsongen inleder man alltså likadant och av den anledningen är det riktigt svårt att placera Schalke. De har ett bra lag men det fungerar inte 100-procentigt – snarare närmre 60-procentigt.

Även om Schalke var som bäst några år sedan har Bayern Munchen alltid vunnit ganska komfortabelt mot Schalke, de senaste sex matcherna mellan Schalke och Bayern Munchen på Veltins-Arena (Schalkes hemmaarena), har slutat med en klar seger till Bayern Munchen, man har slagit Schalke med minst två mål i de fem matcherna och det är siffror som tyder på överlägsenhet.

Det känns som att Schalke inte tagit ett steg åt rätt riktning den här säsongen, mycket tyder på att man upprepar förra säsongens resultat och då känns det som att Bayern Munchen är en alldeles för stor uppgift, Bayern -1 handikapp känns riktigt intressant här och Betway (upp till 1000kr i gratisspel) ger oss ett drömodds på den här reken, 1,85 x insatsen!

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 1,85
Bolag: Betway (upp till 1000kr i gratisspel)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming