Speltips 8/9: Arsenal Kiev – Helios Kharkiv

Har ett bra spel från Ukrainska Persha Liga.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Arsenal kiev tar emot Helios på Kolos stadion. Arsenal Kiev har haft problem att hitta sitt spel, medan Helios fortsätter att vara obesegrade i ligan. Hemmalaget Kiev söker efter nya spelare, men har fortsatt otur med att hitta någon spelare, laget behöver en ny målvakt samt en anfallare som besitter bättre offensiva egenskaper än dom anfallarna man har i dagsläget.

Helios kommer från 3 vinster i rad där man också har lyckats fått ihop sista pusselbitarna i sitt spel, speciellt försvaret som är riktigt bra just nu. Helios har även en bra målvakt som styr försvaret utmärkt, vilket gör dom till nästa bästa laget i ligan med enbart 3 insläppta mål på dom 7 inledande matcherna i ligan.

Det finns flera experter som väljer ett oavgjort resultat i dagens match, men Kiev kan verkligen inte spika igen målet med 9 insläppta mål, och som jag skrev har dom problem med att hitta sitt spel och gör flera stora misstag varje match. Jag väljer ett spel på Helios som vinnare FT till oddset 1,80

Oklart när matchen börjar då vissa har angivit tiden 12:00 och andra sajter 16:00, jag räknar med att dom flesta kommer åtgärda detta, men för er som inte vet så börjar matchen 16:00 med största sannolikhet.

Jag väljer spelet singel till oddset 1,80x hos Unibet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,80
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming