Speltips 8/9: UCAM Murcia – Real Oviedo

Vi fortsätter plocka spel från den spanska cupen, den här gången hämtar vi ett från 1×2-marknaden.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Betsson ställer ut ett riktigt saftigt odds på Real Oviedo här, rent kvalitetsmässigt är Oviedo bättre, även formmässigt. Murcia lyckades ta sig upp till Segundan förra säsongen och placerar sig nu nästan sist i tabellen, det kan mycket väl vara så att Murcia endast kommer att fokusera på ligaspelet för att hålla sig kvar.

Av det jag kunnat läsa mig till har Murcia vart riktigt dåliga, mycket tyder på att man inte lyckas hålla sig kvar – och då har endast tre omgångar spelats. Real Oviedo är ett etablerat Segunda-lag och förra året slutade man 9:a, endast några platser ifrån kvalet till La Liga.

Oviedo har inlett säsongen bra med fyra ihopspelade poäng och de känns lika stabila som vanligt, detta lag tror jag också lyckas ta sig vidare från omgång 2, precis som förra året. Och när Betsson (insättningsbonus: 1000krställer ut ett såpass fint odds, så är det bara köra.

Hämta hem Mybet:s insättningsbonus: 1000kr

Ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,80
Bolag: Betsson (insättningsbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming