Speltips 8/9: Alcorcon – Getafe

Vi väljer sida i kampen mellan Alcorcon och Getafe, i Copa Del Rey.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Getafe åkte ur La Liga förra säsongen och har endast en plan – att ta sig tillbaka upp så fort som möjligt. Klubben har själv gått ut och sagt att man prioriterar ligaspelet och även om man alltid vill avancera i cupspelet tror jag fokus ligger någon annanstans.

Alcorcon har inlett säsongen bedrövligt och placerar sig på en 20:e plats, Getafe har även de inlett lite svajigt, man har spelat tre oavgjorda matcher och inte riktigt fått fart på anfallsspelet.

Jag tror vi får bevittna en riktigt jämn match, inget av laget har direkt stuckit ut och därför lär det bli lite mål också, men jag väljer faktiskt att välja sida här, och väljer hemmalaget. Även om Alcorcon inlett säsongen dåligt tror jag de kan få en boost i och med att det är hemmaplan och Copa Del Rey, Getafe tänker samtidigt bara på ligan och ska försöka ta sig upp.

Jag försäkrar mig genom att lira dnb Alcorcon, insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat. Spelet placerar jag hos Coolbet (välkomstbonus: 1500krtill fina 1,82 x insatsen.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming