Speltips 8/9: Real Salt Lake – LA Galaxy

Vi gräver fram ett spel som ger fina 3,35 x insatsen på andra sidan Atlanten.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Salt Lake tar sig an Galaxy i MLS i en hyperintressant batalj, båda lagen krigar om viktiga poäng nu och vi plockar fram ett fint spel ur 1×2-marknaden.

Känner ni till MLS så vet ni säkert om att det är ligan där bortalagen lider, oerhört svag statistik målas upp vecka efter vecka för lag på resande fot och det är ett tydligt mönster, det är precis likadant i Brasilien exempelvis. Anledningen till detta är givetvis de långa resorna klubbarna måste göra.

Salt Like och Galaxy står på lika många poäng inför den här matchen och det är lika tydligt som vanligt, Galaxy som är bortalaget har endast vunnit 3 av 13 matcher på resande fot. Salt Lake har ännu inte förlorat på hemmaplan, 8-5-0 är deras hemmafacit.

Galaxy har förvisso inte vunnit mycket på bortaplan men det är sällan man förlorar, 3 förluster på 13 spelade matcher, och 6 av de 13 har slutat oavgjort. Galaxy är alltså ett oerhört svårt lag att slå och även om man spelar på bortaplan tror jag man krigar till sig ett poäng här.

Detta lär bli en oerhört jämn batalj, som jag nämnde tidigare, båda lagen står på lika många poäng och i och med att Galaxy kryssar mycket på oavgjort, tror jag de ställer upp defensivt och försöker spela till sig en poäng här – man vill inte låta Salt Lake avancera i tabellen.

Krysset lockar och spelas till fina 3,35 x insatsen hos Betsson (insättningsbonus: 1000kr).

Hämta hem Mybet:s insättningsbonus: 1000kr

Ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,35
Bolag: Betsson (insättningsbonus: 1000kr)
Spelstopp: 03:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming