Speltips 7/9: Real Zaragoza – Valladolid

I brist på andra intressanta event riktar vi blickarna mot omgång 2 i Copa Del Rey, de båda topplagen i Segunda Division drabbar samman.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Real Zaragoza och Valladolid gör upp om en plats till nästa omgång och här skippar vi 1×2-marknaden helt, det är oerhört svårt att urskilja lagen så här tidigt in på säsongen och båda har sett riktigt starka ut inledningsvis. Real Zaragoza toppar ligan före Valladolid med bättre målskillnad och på hemmaplan har de båda lagen vunnit sina båda matcher.

Valladolid har endast släppt in ett mål så här långt och har ett oerhört stabil försvar. Det är främst på grund av den stabila backlinjen många experter rankar de högt, och det är tack vare den de ska spela i den hösta ligan nästa år.

Zaragoza är också en het kandidat till att gå upp till La Liga, man har inlett bra och det är just vad de har behövt, en stark start.

Den här matchen vill båda lagen vinna, det är stort fokus på den här matchen, med andra ord lär det bli två oerhört koncentrerade lag. Detta tyder på en målfattig historia och en match där försvaret prioriteras, detta är Valladolids styrka, sådana här matcher gillar de.

Jag tror på en tät match med mycket kamp, och att båda lagen inte lyckas göra mål i den här matchen är därför ett bra spel, Coolbet (välkomstbonus: 1500kr) ger oss fina 1,82 x insatsen för detta, testas!

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming