Speltips 6/9: Sverige – Holland

Det nya Sverige entrar kvalet som ska de ta till VM i Ryssland – får Janne fart på det nya landslaget?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Zlatan, Källström och Isaksson är borta, nya spelare slussas in och ett nytt landslag håller på att forma sig. Sverige kommer att behöva några år nu framöver för att hitta sin identitet. Jag räknar inte med VM om två år utan hoppas mer på ett häftigt EM 2020 för Sveriges del.

Holland har även de hamnat i en liten svacka, de jobbar för fullt för att ta sig ur den nu men det har inte sett alls bra. Dock har spelarmaterialet sett rätt så intressant ut, men det är absolut inte det starkaste Holland vi sett.

Vi har med andra ord två lag som befinner sig i en dålig period framför oss här, jag rankar fortfarande Holland högre med tanke på kvalitén i truppen men Sverige har absolut också något intressant på gång. Jag tror dock Sveriges landslag behöver lite mer tid och Holland är samtidigt oerhört revanschsugna efter att ha missat EM i Frankrike.

Jag väljer därför sida rakt av i den här kampen och det får bli en slant på Holland, den raka tvåan är intressant, finns till höga 2,40 x insatsen hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,40
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming