Speltips 6/9: Cypern – Belgien

Det är dags för Belgien att visa för fotbolls-Europa hur starka man egentligen är – den dängan åker Cypern på.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Cypern och Belgien stötte faktiskt på varandra i kvalet till EM 2016 och i båda matcherna stod Belgien som vinnare, den på hemmaplan vann med med 5-0 och den på bortaplan lyckades man vinna med 1-0 efter ett sent avgörande av Hazard.

Den här gången är Belgien ett ännu starkare lag, man har haft några år på sig att forma sitt världslag och jag tror det blir bättre med tiden, och den tiden känns inne nu. Belgien har bara på några år gått från att vara en mittennation till en världsnation och har faktiskt, ett helt sjukt bra lag.

Hazard spelar verkligen på sin högsta nivå just nu och detta är något som är oerhört viktigt för Belgien, Mertens är en annan lirare som inlett säsongen bra, De Bruyne också. Ni ser själva, spelarna är det inget fel på och detta spelarmaterial ska inte Cypern kunna mäta sig med.

Jag tror detta blir en ensidig historia, Belgien går in i halvtid med en ledning och vinner till slut matchen komfortabelt. Betsson (insättningsbonus: 1000kr) ger oss nästan dubbla degen på detta spelet, tisdagens säkraste?

Hämta hem Mybet:s insättningsbonus: 1000kr

Ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 1,94
Bolag: Betsson (insättningsbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming