Speltips 6/9: Vitryssland – Frankrike

Frankrike var värdnation i sommarens EM-slutspel och slapp där med kvalet, nu är man tillbaka och efter finalförlusten mot Portugal har man nästa plan – ta sig till VM.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Frankrike gjorde det riktigt bra i EM och med lite tur på slutet hade man också kunnat stå där som EM-mästare, men så blev inte fallet den här gången utan det gäller att direkt sätta upp nya målsättningar. Frankrike kommer att ta sig till VM och man kommer även vinna den här matchen, det är en så pass stor skillnad på dessa två lagen, sett till allt.

Frankrike kan ställa upp med bästa möjliga lag, och det kommer aldrig Vitryssland kunna mäta sig med. Vitrysslands lag känner inte många till av många skäl, ett av de är att det inte riktigt finns några bra spelare. Kalachev är kanske den som är mest rutinerad i detta landslag – till vardags befinner han sig i Rostov, i Ryssland. Och detta säger ganska mycket om detta landslag.

Den här matchen kan bara sluta på ett sätt och jag slänger därför in en slant på Frankrike -1 handikapp här, 2,05 x insatsen hos ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 2,05
bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming