Speltips 5/9: Albanien – Makedonien

1×2-marknaden ser oerhört intressant ut i den här matchen, Albanien spelade EM nyligen samtidigt som Makedonien aldrig ens vart i närheten av att vara aktuella för turneringen.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Makedonien är, nivåmässigt, inte ens i närheten av att spela om platserna som tar de vidare till ett EM eller VM, i senaste kvalet till EM i Frankrike vann man endast en match, den mot Luxemburg, på hemmaplan dessutom – den på bortaplan förlorade man. Så är faktiskt fallet, Makedonien är inte bättre och därför blir jag lite förvånad när jag tittar på 1×2-marknaden i den här matchen, Albanien underskattas en aning tycker jag.

Albanien spelade nyligen EM och gjorde det utifrån förutsättningarna bra, tycker jag. Man hade kontroll på Frankrikes offensiv i 90 minuter, man slog Rumänien med 1-0 och mot Schweiz blev det endast förlust med 1-0, inga direkt dåliga resultat tycker jag – utan tvärtom, riktigt imponerande.

Under måndagen spelar Albanien på hemmaplan mot Makedonien, man har ett bra EM i ryggsäcken och jag är säker på att detta landslag sprudlar av självförtroende. Man har dessutom ett riktigt bra landslag.

Makedonien ska inte ha mycket att säga till om här, den här uppgiften ska vara alldeles för svår, den raka ettan spelas därför till fina 1,82 x insatsen hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr), taget alla dagar i veckan.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming