Speltips 5/9: Georgien – Österrike

Österrike misslyckades totalt i EM i Frankrike, fortsätter det krångla i maskineriet eller får de ordning på det?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Ett pressat Österrike reser till Georgien för att plocka hem tre poäng, efter det svaga EM:et är det verkligen så. Fansen räknade verkligen med Österrike i EM i Frankrike, men efter tre svaga insatser åkte man alltså redan ut i gruppspelet. Men vi alla är säkert medvetna om den kvalitén som finns i landslaget, Alaba är en herre som spelar där men det finns många andra talangfulla lirare.

Georgien kan vara ett tufft landslag att möta på bortaplan, resan dit är aldrig trevlig att göra för andra landslag, men samtidigt vinner Georgien sällan, i senaste kvalet lyckades de slå Gibraltar två gånger om och slog även Skottland med 1-0. Men man förlorade exempelvis mot Polen i båda matcherna, båda matcherna med 4-0.

Nu har ni säkert fått er en liten bild av detta Georgien, de känns alldeles för svaga för att kunna rubba Österrike tycker jag, även om Österrike har ett taskigt EM i ryggsäcken ska de kunna vända på detta, jag tror starkt på att Alaba och co löser detta, den raka tvåan finns till höga 2,00 x insatsen hos ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming