Speltips 5/9: Ukraina – Island

Spelbolagen tvivlar på Island – tar för givet att EM-äventyret var en tillfällig akt.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Spelbolagen tror att Islands äventyr är över, mot Ukraina står man alltså på över fyra gånger pengarna samtidigt som den raka ettan står i runt 1,80x, oerhört förvånande ändå tycker jag med tanke på vilket starkt EM Island gjorde.

Ukraina misslyckades totalt i EM, man förlorade alla tre matcher i gruppen och därför är man lite extra förvånad när man ser oddsättningen, Ukraina har känts på väg ner ett tag nu och EM bekräftade detta.

Island däremot tog sig hela vägen till kvartsfinal och tog Europa, om inte världen med storm. Detta charmiga lilla Island, jag tror starkt på de, jag tror de bjuder på ett äventyr till och det äventyret blir att slåss om platserna till VM 2018.

Den här matchen är en perfekt uppgift för Island, ingen direkt press utifrån, Ukraina är favoriter hos spelbolagen och Island lirar dessutom på bortaplan, ingen press där heller utan man ska bara gå ut på planen och fortsätta sin resa.

Jag spelar på x2 i den här bataljen, oddset är oerhört fint, 2,02 x insatsen hos Betsson (insättningsbonus: 1000kr).

Hämta hem Mybet:s insättningsbonus: 1000kr

Ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 2,02
Bolag: Betsson (insättningsbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming