Speltips 9/7: Djurgården – Norrköping

Vi bjuds på ett riktigt fint möte i form av Djurgården och Norrköping, fortsätter Norrköpings goda form hålla i sig även efter uppehållet?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Norrköping reser till Stockholm för att ta sig an ett Djurgården som man inte riktigt vet var man har. De är riktigt svåra att placera just nu, speciellt med tanke på att det också vart uppehåll. Innan uppehållet såg det inte alls bra ut i alla fall och Djurgården lyckades endast vinna en match på fem försök, mot Helsingborg på hemmaplan.

Djurgården placerar sig just nu på en 10:e plats med endast två poäng ner till kvalstrecket. IFK Norrköping ligger samtidigt 2:a just nu, tre poäng bakom Malmö FF som är ligaledare. Jag tror vi kommer att få se en oerhört intensiv match, Norrköping är kända för sin glada fotboll samtidigt som Djurgården är ganska ojämna, brukar bjuda på en del mål, ö2,5 mål i matchen är nog ett ganska bra spel, det bör bli minst tre mål i en sådan här match. Dock är det precis efter ett uppehåll och därför lite svårt att säga hur lagen kommer att spela.

En sak man oftast dock kan lita på är ren kvalité, och detta besitter just Norrköping. Jag litar på Norrköping, de har känts stabila ett bra tag nu och därför slänger jag in en slant på Norrköping men försäkrar mig genom att lira dnb, vi får fina 1,88x hos NordicBet (insättningsbonus 1000kr) på detta spelet, mycket spelvärt!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1,88
Bolag: NordicBet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming