Speltips 9/7: Gefle – Falkenberg

Åtråvärda poäng står på spel för de båda bottenlagen.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Äntligen! Allsvenskan är tillbaka i ett perfekt skede, precis lagom till när EM befinner sig i avslutningsfasen och det längre inte egentligen finns någon intressant fotboll på tapeten, så räddar Allsvenskan månaden, härligt!

Gefle och Falkenberg är de överlägset sämsta lagen i Allsvenskan den här säsongen. Båda lagen har haft stora problem med i princip allt, man har inte fått ordning på varken defensiven eller offensiven.

I den här matchen tror jag dock att ena lagdelen kommer prioriteras av båda parterna och det är just defensiven. Både Gefle och Falkenberg behöver tre poäng i den här matchen, krysset är ett nederlag för båda lagen. Det viktigaste i den här matchen är att inte göra bort sig, att inte släppa in det andra laget in i matchen tidigt och låta de spela på resultatet, för det är precis en sån matchbild vi kan vänta oss om något lag lyckas göra mål tidigt.

Jag tror samtidigt båda lagen nöjer sig med ett oavgjort resultat i första halvlek för att sedan i den andra sätta in en högre växel och testa att gå för målet, därför tycker jag U2,5 mål i matchen är ett intressant spel, även om båda lagen haft stora problem med defensiven känns anfallet väldigt svagt hos respektive.

Spelet finns hos BetStars (släng in 50kr – få 200kr att spela för) till fina 2,01x.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: U2,5 mål i matchen
Odds: 2,01
Bolag: BetStars (släng in 50kr – få 200kr att spela för)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming