Speltips 9/7: Djurgården – Norrköping

Många skador i Djurgården ställer till det, kommer Norrköping utnyttja det?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Djurgården möter Norrköping på Tele2 Arena vid omstarten av allsvenskan idag. Norrköping är ju som bekant mästarna och har enligt mig favoritskapet trots att spelbolagen tror på Djurgården, men det är knappt. Djurgården har det kämpigt med skador, totalt sex spelare som saknas idag, en av dom är Sam Johnson som är lagets interna bästa målspottare med 7 mål. Norrköping har gjort ett nyförvärv som heter Daniel Moberg Karlsson, men han är inte spelklar för matchen idag, annars ser det bra ut för Norrköping med skador, endast Emir Kujovic är värd att nämna som lämnat Norrköping för KAA Gent. Även Djurgården har gjort ett nyförvärv, ett bra sådant som heter Magnus Eriksson och är även han inte spelklar för dagens match. Norrköping har många bra spelare som kan prestera och har lite av den där magin kvar i laget trots att Janne Andersson har lämnat som tränare för Svenska landslaget. Jag tror att vi får se Norrköping få med sig minst en poäng idag mot Djurgården på det snabba underlaget som båda lagen är vana vid.

DIF: Sam Johnson(Malaria), Haris Radetinac(långtidskadad), Seon-Min Moon(Skadad), Jonathan Augustinsson(skadad), Kerim Mrabti(Korsbandet), Magnus Eriksson(ej spelklar)
Norrköping: Nikola Tkalcic(Korsbandskada), Daniel Moberg Karlsson(ej spelklar), David Mitov Nilsson(Skenbensfraktur), Emir Kujovic(klar för KAA Gent, lämnat klubben)

Jag väljer spelet x2 FT till oddset 1,57x hos Unibet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,57
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming