Speltips 9/2: Topptipset

Fa-Cupen, Franska Cupen, DFB Cupen, Österrikiska Cupen och Engelska League 2.

Twitter Facebook 

Cupmatcher dominerar dagens kupong på topptipset som kompletteras med Engelska League 2 (fjärde divisionen). Kul, häftigt och spännande säger jag.

Första matchen är West Ham – Liverpool och returmöte i FA-cupen, första matchen slutade 0-0 på Anfield. Liverpool borde ha avgjort den matchen men man tog inte riktigt chansen. Liverpools situation i ligan är rätt kylig så att säga och man bör därför fokusera 100% på detta möte, eller? West Ham ser sin chans att på hemmaplan köra över Liverpool samtidigt som man ligger på 6:e plats i ligan och har europaplatser i siktet. Vilket prioriterar man? Jag säger liten fördel för Merseyside-laget men slänger med 1:an. Det kommer inte bli ngn klar favorit i denna match utan procentetn bör hamna på ca 35% på West Ham och ca 35% på Liverpool. 1,2 är givet.
Övrigt då? Match 2, Sochaux – Monaco, franska cupen och här är det i grunden stor klasskilnad. Sochaux ligger i botten av Ligue 2 medan Monaco håller till i toppen av Ligue 1. Lätt att tro att roteringar hos Monaco kommer ske. Monaco har siktet inställt på europaplatser men man ska inte gå bort sig här. Franska cupen brukar bjuda på en del skrällar men här är jag tvärsäker på Monaco. 2:a.
Leverkusen gjorde en mycket bra match mot Bayer München i helgen och brände bog en del av Nobels krut där. Bremen är inte dåliga. Jag drar till med en helgardering i tron att Leverkusen inte har hämtat sig från helgen.
Övriga spikar blir Austria Wien och Hartlepool. Varning för Degenham i match 7 som möter ett Wycombe som är ur slag.
Systemet i sin helhet:
1. West Ham – Liverpool 1 2
2. Sochaux – Monaco 2
3. B- Leverkusen – Werder Bremen 1 X 2
4. Stuttgart – Dortmund 1 X 2
5. Austria Wien – LASK Linz 1
6. MK Dons – Middlesborough X 2
7. Degenham – Wycombe 1 X 2
8. Hartlepool – Stevenage 1

Topptipset ROI: (ej uppdaterat då tisdagens spel ej är klart)

Satsat: 756
Vinst: 921
Behållning: 165

Jag avslutar med ett citat från Jose ”The special one” Mourinho: ”Om du åker på jakt med en bra hund, jagar du mer. Om du tar med dig en katt jagar du mindre, men du jagar fortfarande.”
Lev väl – vi hörs!

Få en perfekt start med Betway: 1000kr bonus

Betway erbjuder spel på Sport, Casino, Esports, Vegas, Poker och Bingo. Dessutom finns en välkomstbonus att hämta hem: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Pris: 108kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming