Speltips 10/2: Heidenheim – Hertha Berlin

Supervassa Hertha reser till södra Tyskland och spelar om en semifinal-plats i den tyska cupen.

Twitter Facebook 

Heidenheim alltså, det är säkert inte många där ute som känner till den här klubben. Heidenheim spelar till vardags i 2. Bundesliga, divisionen under den högsta och placerar sig där på en 8:e plats. Det skiljer hela 23 placeringar mellan Heidenheim och Hertha Berlin och det bör vara klasskillnad när lagen drabbas samman ikväll.

Heidenheim har efter en stark öppning på säsongen hamnat i en mindre svacka, man har endast vunnit tre matcher på sina senaste tio försök och man har heller inte vunnit på hemmaplan sedan den 18 oktober 2015. Man ligger sju poäng efter 3:e placerade Nurnberg och förmodligen är det även Heidenheims primära mål att knipa den platsen och spela i den högsta ligan nästa år.

Hertha Berlin befinner sig i en fin period just nu och placerar sig på en 3:e plats i ligan. I helgen snodde man poäng av självaste Dortmund och Hertha ser faktiskt bara mer och mer intressanta ut för varje omgång som spelas. Kalou har äntligen fått fart på karriären igen och gjort 10 mål hittills i ligan.

Jag var inne och kikade på Herthas officiella hemsida och läste till mig att tränaren gått ut och sagt att den här matchen är oerhört viktig för Hertha. Det är ett viktigt stopp på vägen och man kommer satsa på att gå vidare till semifinal.

Hertha är klasser bättre

Hertha Berlin går riktigt bra i ligan och håller dessutom högre klass än Heidenheim, jag kan varken se de förlora eller spela oavgjort i den här matchen. Herta borde vinna en sån här match även om de inte når sina högsta nivå samtidigt som Heidemheim gör det, det bör vara sån klasskillnad.

Jag är säker på att Hertha är motiverade, de är inte vana vid den här typen av positiv uppmärksamhet men jag tror man gillar den väldigt mycket. Man placerar sig bakom de två stora giganterna i ligan och stämningen är på topp i truppen. Därför tror jag även man slår ut Heidenheim och spelar semifinal i april.

Betway ger oss förvånansvärt dubbla degen på den raka tvåan. Den måste testas!

Hämta hem 200 free spins och en välkomstbonus upp till 2000kr 

Prova på NextCasino, de bjuder nya kunder på 200 free spins och 2000kr i bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.00
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming